Bericht versturen

GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD

AUTO DE VERVANGSTUKKENco. VAN GUANGZHOU DAXIN, LTD

WHATSAPP: 86-15920553059

WeChat: 86-15920553059

Skype: resourceautoparts@163.com

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Grote Markt: Zuid-Amerika, Afrika
Merken: AFCS
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 5000000-1000000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Alle producten van het bedrijf hebben de ISO/9001/TS16949-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan, zijn de belangrijkste producten automobiele opschortingsdelen, automobiele motoronderdelen, autolichaamsdelen, automobiel elektronische delen, enz., met meer dan tien jaar van productieervaring, met hoogte - de kwaliteit, de concurrerende prijs en de beste sterkte van de naverkoopdienst, worden de producten over de hele wereld verkocht. Wij hebben hoog lof en sterke steun van voorname klanten in binnen- en buitenland gewonnen.

Wij beschouwen altijd klanten als God en hangen het bedrijfsprincipe van „eerlijk aan, betrouwbaar en professioneel“. Wij nooit zijn geloof in de achtervolging van betere kwaliteit en verdere ontwikkeling zal veranderen.

China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 2China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

Dienst

Vóór verzending.
1. De controle voor details, zoals voertuigdetails, en verstrekt ons telefoonaantal voor bevestiging.
2. Verzend citaten en foto's naar klanten volgens hoeveelheid, details en producten.
3. Verkrijg het adres van de klant om de beste vracht te bekijken, evenals het verschepen details zoals de tijd van verzending, evenals de tijd van levering en de wijze van verzending.
4. Indien bevestigd, zullen wij pi en meer informatie over betaling en het verschepen details verzenden.
5. Tijdens verzending, zullen wij de kleur, verpakking en andere details van de goederen, controleren en zullen dan beelden nemen. Om onze klanten te dienen.

Na levering.
1. Wanneer het verschepen, zullen wij de klant over de het de het verschepen details, het volgen aantal en het volgen website informeren.
2. De goederen zullen spoedig worden geleverd, zullen wij de klanten vertellen om aandacht aan de levering te besteden.
3. Na het ontvangen van het, willen wij krijgen terugkoppelen over de goederen van onze klanten.
Als u niet tevreden met onze producten of diensten bent, zullen wij hem/haar raadplegen om de beste manier te weten te komen om het te behandelen. Wat het probleem is.

China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0China GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in